Nagyvilág

Ezért kell leszedni a céges matricát, mielőtt eladunk egy autót

amerikai furgon az isis-nél (iszlám állam, furgon, )
amerikai furgon az isis-nél (iszlám állam, furgon, )

Gyalázkodó üzeneteket és fenyegető telefonhívásokat kap egy texasi vízszerelő, mióta elkezdett terjedni egy fotó neten a régi furgonjáról. Később a nemzetbiztonságiak is megjelentek a cégnél.

Kellemetlen napokat él egy az interneten terjedő fotó miatt Mark Oberholtzer, texasi vízvezeték-szerelő. Számos gyalázkodó üzenetet és telefonhívást kap, ráadásul nemrégiben, őt és munkatársait is hosszasan hallgatták ki a szövetségi nemzetbiztonsági szolgálat ügynökei – írja a Haaretz.

 Fotó: Twitter

Néhány napja a Twitteren kezdett el terjedni egy fotó, melyen a terroristák egy terepjáró platójára szerelt légvédelmi fegyverrel lőnek éppen. A jármű oldalán pedig ott áll az amerikai vízszerelő vállalkozás emblémája és telefonszáma.

Mark Oberholtzer, aki harminckét évvel ezelőtt alapította a Mark-1 nevű vállalkozását elismerte, hogy régebben az övé volt az autó, de azt mondta fogalma sincs róla, hogyan köthetett ki a jármű Szíriában.

A férfi elmondta, hogy három évvel ezelőtt adta el a furgont egy használtautó-kereskedőnek, a matricával azonban nem foglalkozott, mert meg volt róla győződve, hogy úgyis leszedik majd mielőtt továbbértékesítik a járművet. A kereskedés szóvivője viszont csak annyit tud, hogy nem sokkal az után, hogy megvették a vízvezeték-szerelő autóját, már tovább is adták egy aukción.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik