Közélet

Szörnyű részletek a budapesti darabolós gyilkosságról

arnyek(960x640).jpg (árnyék, )
arnyek(960x640).jpg (árnyék, )

A férfi állítása szerint azért ölt, mert barátja közeledni próbált hozzá. Tizennyolc évet kapott.

Sokkot kapott az ítélet hallatán az a férfi, aki megölt és feldarabolt egy 53 éves férfit Budapesten. A gyilkos tizennyolc év fegyházat kapott, amikor ezt kimondták, édesanyja neki akart rontani a bírónak, de a teremőrök útját állták és kivezették – írja a Blikk.

A férfi azt állította, hogy önvédelemből ölt, mivel barátja meg akarta őt erőszakolni, de a védekezését nem fogadta el a bíróság. A tettes az Oktogon környékén ismerkedett meg későbbi áldozatával. A fiatal családos férfi és újdonsült ismerőse hamar megtalálta a közös hangot, így eldöntötték, hogy elmennek a Stadionok közelébe meginni egy korsó sört. Ekkor még csak a fociról esett szó, és mivel jót beszélgettek az italozás mellett, a későbbi gyilkos meghívta magához cimboráját.

A fiatalember – legújabb védekezése szerint – elaludt, majd arra ébredt, hogy áldozata szexuálisan zaklatja. Ő erre éktelen haragra gerjedt, és felkapott egy baltát, amivel a felismerhetetlenségig szétverte a fejét, majd összeszurkálta a testet. Ezután késsel keresztbemetszette holttestét, majd a késpengére baltával csapott rá, így választva szét a testet, amitől gyorsan meg akart szabadulni. A test egyik felét nejlonzsákba, a másikat pokrócba csomagolta, és át akarta dobni a torzókat a szomszédba. Azt tervezte, hogy odaát elássa a maradványokat, ám ez már nem történt meg.

Udvarát a gyilkosság után rendőrségi helyszínelők lepték el. A testdarabokat itt találta meg a férfi apja, akit segítségül hívott a darabolás után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik