Nagyvilág

Az Iszlám Állam büszkén támogatja a pedofíliát

Iraki lányok (irak, iszlám állam, menekültek, )
Iraki lányok (irak, iszlám állam, menekültek, )

A szélsőséges iszlamista szervezet szórólapokon hirdeti, mi mindent lehet megtenni a hitetlen kislányokkal.

Azt már eddig is lehetett tudni, hogy az Iszlám Állam tagjai rabszolgaként tartanak hitetlen nőket és fiatal lányokat, akikkel szabadon közösülhetnek, de most először került elő egy dokumentum, amelyben tisztán leírják, hogy tagjaik milyen szabályok szerint vehetnek magukhoz és tehetnek magukévá rabszolgákat. A CNN beszámolója szerint a “Kérdések és válaszok a női rabszolgákkal és szabadságukkal kapcsolatban” címet viselő röplapot az Iszlám Állam irányítás alatt álló iraki Moszul városában osztogatták a szervezet emberei.

A szabályzat szerint a csoport harcosai elfoghatnak és rabszolgává tehetnek hitetlen nőket és kislányokat, és a szűzlányokkal azonnal közösülhetnek is, ha már tulajdonba lettek véve. Ha pedig nem szűz az elfogott, akkor meg kell várni míg menstruál, hogy biztosak legyenek abban, hogy nem várandósak.

Az Iszlám Állam a pedofíliát is engedélyezi a rabszolgasorsba került lányokkal. A szabályzat szerint a pubertáskort még el nem ért lányokkal is szabad közösülni, “ha elég fejlettek a közösülésre”. Ugyanakkor közlik, hogy a “nem elég fejlett” lányokat is “élvezhetik”, csak magától a közösülés aktusától kell tartózkodniuk. Ha pedig ellenkezne, engedélyezve van, hogy megverjék őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik