Nagyvilág

Lángoló autóból mentettek három gyereket, miközben anyjuk vásárolt

Lang(210x140).jpg (láng, )
Lang(210x140).jpg (láng, )

A parkolóban álló autóból járókelők mentették ki a kisgyerekeket, akik közül a legidősebb tízéves volt.

Szerencsére nem volt zárva a pennsylvaniai Bradford egyik hipermarketjénél álló autó, így az arra járó emberek könnyedén ki tudták menteni a kigyulladt járműből a bent ülő gyerekeket, akik közül ketten – egy 3 és egy 2 éves – gyerekülésbe voltak rögzítve. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a kicsiket anyjuk hagyta magukra, míg ő bement vásárolni a Walmartba.

Az autó utasterében keletkezett tűzben a jármű belseje teljesen kiégett, mire a kiérkező tűzoltók eloltották a lángokat. A helyi rendőrfőkapitány elmondása szerint csak a szerencsének volt köszönhető, hogy a gyerekek nem égtek halálra az autóban, ahol anyjuk egyedül hagyta őket.

A tűzoltók megállapították, hogy a tűz a anyósülésnél keletkezett, ahol a tízéves kislány ült. A gyerek a rendőröknek bevallotta, hogy egy öngyújtóval játszott, amit a kesztyűtartóban talált, és játék közben lángra kapott pár papír, és utána hiába próbálkozott, nem tudta eloltani a tüzet.

Az anyát a rendőrök az üzletben találták meg. A 32 éves nő ellen a helyi sajtóban megjelent beszámoló szerint kedden emelnek vádat az eset miatt, de azt nem közölték, hogy pontosan milyen vádakra számíthat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik