Nagyvilág

Letartóztatták, mert banánt fogott a rendőrökre

Banán (banán,)
Banán (banán,)

A járőrök nem értették a tréfát, az egyikük kis híján lelőtte a vicces videót forgató komikust.

Letartóztatott két rendőr egy önjelölt komédiást egy utcasarkon, miután a 28 éves Nathen Channing, egy vicces videó forgatása közben banánt szegezett a járőrökre a coloradoi Mesa megyében – írja egy helyi hírportál.

Bár a humorista elmondta a rendőröknek, hogy csak egy viccről van szó, ami szerinte nagy sikert fog elérni a Youtuebe-on, és segít majd az emberekben felébreszteni az ünnepek szellemét, a járőröknek nem volt kedvük nevetgélni.

 Nathen Channing kép: Mesa County Sheriff’s office

A hatósági jegyzőkönyvben a következő áll: Joshua Bunch, a sheriff helyettese délelőtt negyed tizenkettőkor, egy forgalmas úton a rendőrautóját vezette, amikor megpillantott egy gyanúsan viselkedő férfit a járdán. Lassított, majd látta, hogy a férfi a jobb kezével előhúz valamit a kabátja alól. Biztos volt benne, hogy a gyanúsított fegyverért nyúl, ezért kiszállt az autójából, hogy megközelítse, de a férfi hirtelen felé fordult és rászegezett egy sárgás tárgyat. Bunch lebukott, hogy a rendőrautó ajtaja mögött fedezékbe húzódjon, majd visszapattant a járműbe, és elhajtott, majd erősítést hívott.

A kiérkező Donald Love, a kollégája által előadottakból egyértelműen arra következtetett, hogy fegyveressel van dolguk, ezért amikor Nathen felé fordult, már a fegyveréért nyúlt, de akkor a humorista végre elkiáltotta magát, hogy: „hé, ez csak egy banán”.

Amikor a rendőrök kérdőre vonták a férfit, hogy vajon miért fogott banánt két fegyveres járőrre, a férfi elmondta, hogy ő egy humorista, aki rengeteg vicces videót készít és tölt fel a Youtube-ra. Később amikor bilincs kattant a csuklóján, belátta, hogy ez talán mégsem volt olyan jó vicc. Nathen Channing-et a rendőrök letartóztatták, és fenyegetés bűntettének elkövetése miatt vádemelést javasoltak ellene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik