Élet-Stílus

Professzionális ölelésbolt nyílt

A tulajdonos szerint semmi botrányos nincs az üzletében, ahol a kuncsaftjai egy kis összebújásért fizetnek.

Nem új az ölelésbizniszben a portlandi Samantha Hess, aki megnyitotta a világ első, professzionális összebújásokat kínáló üzletét – írja egy helyi hírcsatorna.

„Az üzlet azonnal szárnyalni kezdett, úgy tízezer emailt kapok naponta” – mondja a tulajdonos. A nő először házhoz menő szolgáltatásként kínálta a hosszabb-rövidebb, szigorúan szexmentes összebújásokat. Aztán a terméke annyira népszerű lett, hogy ideje volt boltot nyitnia. Az üzletben különböző témák szerint berendezett szobák, és választható ölelőpartnerek várják a kuncsaftokat. Minden helyiségben biztonsági kamera figyel, hogy az ügyfeleknek még véletlenül sem juthasson eszébe a ruhás összebújásnál mélyebb viszony kialakítása.

 Samantha Hess (fotó: Facebook)

A Hess féle ölelésboltban hatvan dollárba (mintegy 14 ezer forintba) kerül, cserébe az kuncsaft számos opció közül választhat a saját komfortjának megfelelően. Hess ma már nem egyedül dolgozik, három hölgyet alkalmaz, akiket személyesen képezett ki az érintés művészetére.

„Olyan ügyfél is van, aki nem vágyik közvetlen fizikai kontaktusra, csak ülünk egymás közvetlen közelében, és olvasunk.” A tulajdonos elismeri, hogy sokaknak furcsának tűnik a vállalkozása: nem volt egyszerű például olyan üzlettulajdonost találnia, aki hajlandó volt kiadni az ingatlanát az ölelőszalon számára.

„Semmi botrányos nincs ebben, sok ember mégis azt hiszi, hogy vannak titkos pluszszolgáltatásaink is, pedig nincsenek. Ez az üzlet pontosan az aminek látszik: ugyanazt kínáljuk a férfi és nő vendégeinknek, hogy egy időre szeretve érezhetik magukat, olyannak, akit elfogadnak, bárki is legyen.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik