Nagyvilág

Megsütötte majd megette barátnője bőrét

Az ausztrál nő olyan kegyetlenül bántalmazta barátja, hogy évekbe telt, mire beszélni mert róla.

„Gonosz szörnyeteg kínozta a nőt” – ezzel a címmel számolt be az ausztráliai news.com.au az utóbbi idők egyik legkegyetlenebb családon belüli erőszakáról, amiben csak most született ítélet, két évvel azután, hogy a nő – összeszedve minden maradék bátorságát – legyőzte félelmét és feljelentést tett az őt bántalmazó barátja ellen.

„Rettegett attól, hogy el kell mondania valakinek, mi történt vele” – mondta el a lapnak Genelle Warne rendőrtisz. A Blacktown város rendőrségének családon belüli erőszakkal foglalkozó osztályán dolgozó nő elmondása szerint a meg nem nevezett áldozat még mindig „szégyenkezve és feszengve” tudott csak beszámolni az őt ért bántalmazásokról.

A beszámoló szerint a most 41 éves barátja 2005-ben kezdte el a bántalmazásokat. Egy évvel később egyik barátja lakásán verte meg, a fürdőszobába zárta, majd arra kényszerítette, hogy szexuálisan kielégítse a haverját. Majd egy hajsütővasat vett elő, felmelegítette és elkezdte leégetni a bőrét. Végül mindkét karjáról letépte az égett bőrt, és megette. Ezt követően egy késsel „amőbázott” a hátán. Emellett azzal fenyegette meg, hogy levágja a mellbimbóját és meg is erőszakolta.

A meg nem nevezett férfi – akinek nevét azért nem közölte a lap, mert az alapján azonosítani lehetne az áldozatot – az előző héten bűnösnek vallotta magát az ellene felhozott kilenc vádpontban, amelyek között nemi erőszak, emberrablás valamint életveszélyt okozó testi sértés szerepelt. További 22 vádpontban folyik még eljárás ellene. Büntetése nagyságáról február közepén döntenek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik