Nagyvilág

Az előző lakó vérbefagyott holttestét találta új lakásában

Egy nappal korábban vette át tőle a lakáskulcsokat, miután megvásárolta a nagyon olcsón árult ingatlant.

„Azonnal hívtam a rendőrséget, majd belehánytam a mosogatóba” – nyilatkozta az orosz Tarasz Jermolajev, aki a fürdőszobában heverve találta meg új lakásának előző lakóját. Egészen pontosan az előző bérlő péppé vert holttestét – írta a Daily Mail, ami képet is közölt a padlón heverő holttestről. „A lakás úgy nézett ki, mintha egy pörölykalapáccsal verték volna szét, majd ugyanazt tették volna az előző lakóval is” – írta le Jermolajev, hogy mi fogadta, amikor először belépett a Novokuznyeck városában található lakásba.

A 45 éves férfi elmondta: egy nappal korábban kapta meg a lakás kulcsait az áldozattól, Dementi Zaharovtól, aki bérlőként élt ott, de mivel nem fizette rendesen a bérleti díjat, a lakás tulajdonosa úgy döntött, inkább eladja az ingatlant. Jermolajev az interneten keresztül vásárolta meg a lakást, úgy, hogy még csak meg sem nézte, milyen állapotban van. Állítása szerint azért, mert nagyon olcsó volt, és nem akarta húzni az időt, nehogy lemaradjon a jó lehetőségről – írta a Mail. 

Jermolajev azonban már megbánta a villámgyors vásárlást, és már szabadulna a lakástól, ahol elmondása szerint már nem tudna nyugodtan élni, tudva, hogy mi történt ott. „El fogom adni, amint a rendőrség befejezte a nyomozást, és találtam valakit, aki kitakarítja a lakást” – közölte a férfi.

Egy rendőrségi szóvivő elmondása szerint az áldozat egy ismert drogdealer volt, és a nyomozók gyanúja szerint egy bosszútámadás áldozata lehetett – írta a Daily Mail. A rendőrség közlése szerint Zaharovot gyilkosa vagy gyilkosai megkínozták halála előtt. A nyomozók körbekérdezték a szomszédokat is, de egyelőre mindenki csak annyit mondott, hogy „nem hallottak semmit” – mondta el a szóvivő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik