Nagyvilág

Na így néz ki a túl sok stressz

Rendőrt kellett hívni egy olasz könyvelő idegösszeomlásához.

Történetünk főszereplője, a 35 éves Spartaco Capon az észak-olaszországi Lissone városában él és dolgozik. Könyvelőként amúgy is stresszes életét tovább nehezítette a városi közlekedés, melynek köszönhetően számos alkalommal késett már munkájából, ami miatt főnöke többször is megrovásban részesítette.

A további problémák elkerülése érdekében Signor Capon a múlt héten szerzett magának egy kocsit – méghozzá egy olasz kocsit, egy Fiat 500-ast. Azonban mikor hétfőn, azzal a tudattal, hogy autójának hála végre időben fog beérni, a Fiat csütörtököt mondott, a férfinál elszakadt a cérna: előkapott egy baltát és szétzúzta a járgányt.

A szomszédokat olyannyira megrémítette a vandalizmussal egybekötött garázdaság, hogy rendőrt hívtak a saját tulajdonát pusztító könyvelőre. 

Öröm az ürömben, hogy az úriember most egy hétig relaxálhat, ugyanis idegösszeomlását a helyi pszichiátriai intézetben kezelik. Az orvosok elmondása szerint a néhány napos kényszerpihenő után új emberként térhet vissza a könyveihez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik