Nagyvilág

Lefejezte az anyját, majd vonat elé ugrott

Az egyik tanú azt hitte, amikor megtalálta a holttestet, hogy egy rossz halloweeni tréfáról van szó.

Egy hatvanas éveiben járó nő holttestét találták meg New York külvárosában nagyjából húsz perccel azelőtt, hogy a közelben egy férfi vonat elé ugrott. A hatóságok szerint a két halott anya és fia.

A nő teste fehérneműben hevert az utcán, a feje külön, az út túloldalán volt. Egy szemtanú taxival érkezett a helyszínre, azt hitte, rossz viccről van szó Halloween előtt. „Az asszony lábai a járdaszegélyen voltak, a vállai az úton. A feje túloldalt. Sok durva dolgot láttam már életemben, de ilyet még nem” – mondta a negyvenes éveiben járó férfi. A taxisofőr rosszul lett, elment a helyszínről.

„Nem volt vértócsa a helyszínen, nem tűnt igazinak” – mondta a szemtanú. A taxitársaság diszpécsere viszont arról számolt be, hogy több sofőrjük is látta a holttestet, egyikük terápiára szorult, hogy feldolgozza a látottakat.

Az egyik szomszéd arról számolt be a New York Daily Newsnak, hogy a meggyilkolt nő házának lépcsőjén hosszú vércsík volt látható, az asszonyt vélhetően fia a házban ölte meg, majd kirángatta a testet az utcára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik