Nagyvilág

Szándékosan fertőzött meg HIV-vel egy 23 hónapos kislányt

A 33 éves, ismert szexuális bűnöző szabadulása után saját unokahúgát erőszakolta meg.

A houstoni David Richard Wilson egyelőre előzetes letartóztatásban, a Harris megyei börtönben várja sorsát azután, hogy kiderült, megerőszakolta és különféle nemi betegségekkel – köztük HIV-vel – fertőzte meg saját, 23 hónapos unokahúgát.

Az erőszakra azután derült fény, hogy a kislány szülei furcsa keléseket vettek észre gyermekük nemi szervein. Azonnal orvoshoz vitték, ahol hosszas vizsgálatokat követően kiderült, az alig két éves gyermeknek egy sor nemi betegsége van: a tesztjei pozitívak lettek többek között herpeszre, chlamidiára és HIV-re is. A vizsgálatokat követően a kislány orvosai megállapították, a gyermek valószínűleg nemi erőszak áldozata lett.

A szülők az esetet jelentették a texasi rendőrségen is, akik vizsgálni kezdték a családtagokat is. Így jutottak a nemi erőszak miatt büntetett előéletű Wilsonhoz, akiről kiderült, a családban egyedül, HIV-fertőzött – derült ki az NBC beszámolójából.

Az ügy kipattanása után a rendőrségen jelentkezett egy 14 éves kamaszlány is, aki elárulta szabadulása után két évig viszonyt tartott fenn Wilsonnal. A lány HIV-tesztje is pozitív lett, emellett kiderült, csakúgy, mint a férfi unokahúga, ő is megfertőződött herpesszel és elkapta a chlamidiát is. A kamasz állítása szerint Wilson soha nem említette neki, hogy fertőzött lenne – számolt be a KTRK hírcsatorna. A 33 éves texasi férfi egyébként évekkel ezelőtt négy évet már ült nemi erőszakért: korábban egy 15 éves lányt erőszakolt meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik