Nagyvilág

Egy vadonatúj Ferrariban égtek halálra

Feltehetően túl gyorsan haladtak, amikor a sportautó kicsúszott egy kanyargós úton, és egy fának csapódva azonnal lángba borult.

A két halottat követelő baleset vasárnap este, helyi idő szerint hat órakor történt az amerikai Massachusetts állambeli Middlteton városában. A helyi sajtónak nyilatkozó szemtanúk elmondása szerint a tűzpiros Ferrari majdnem tíz méter magas lángokkal égett, miután lecsúszott az útról és egy fának csapódva kigyulladt. A sofőrt és utasát nem lehetett megmenteni, mindketten halálra égtek az autóban.


A Ferrari a becsapódás után azonnal lángba borult, a bent ülőknek esélyükü sem volt a menekülésre
Fotó:WBZ 

Egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan hogyan történt a baleset, amiben más autó nem volt érintve. Az első vizsgálatok arra utalnak, hogy a sofőr túl gyorsan hajtott a kanyargós úton, ahol a rendőrség közlése szerint megszokottnak számítanak a balesetek. Egy, a baleset helyszínének közelében lakó férfi elmondása szerint az autósok rendszeresen nagy sebességgel szokta arrafele hajtani.

A helyi sajtó másnap közölte, hogy a Ferrarit egy helyi autókereskedő-lánc tulajdonosa vezette, de utasát nem azonosították. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik