Nagyvilág

Fegyverrel kényszerítették földre a szülő nőt, gyorshajtás miatt

A férjével vitette be magát a kórházba, és nagyon sietniük kellett, mert már megindultak a szülési fájdalmak.

Annyira siettek, hogy nagyjából 40 kilométerrel a megengedett sebesség felett, 130-as tempóval haladtak egy ohiói országúton, amikor elszáguldottak egy rendőr mellett, aki hajnali négy órakor üldözőbe vette őket – jelentette az NBC13. Rachel Kohnen a televízió híradójának elmondta, ő volt az, aki arra bíztatta férjét, hogy ne álljanak meg, mert nem akarta a gyereket az autóban megszülni, és érezte, ha nem sietnek, akkor pontosan az fog történni.

Az őket üldöző rendőr közben erősítést hívott, és a Fort Dodge város kórházába igyekvő házaspárt a város határában az útra kihúzott szöges akadály állította meg. Az autót rendőrök vették körbe, akik fegyvert szegezve parancsolták a földre a férfit, és a szülési fájdalmakkal küzdő nőt.

A házaspárnak végül sikerült elmagyaráznia, miért siettek annyira, hogy még a rendőrjárőrnek sem álltak meg, és végül a rendőrök vitték be őket a kórházba, ahol nő egy kislánynak adott életet.

Hazel Kohnen – még nem tudja, szülei min mentek keresztül születésekor
Fotó:NBC13 

A házaspár elmondása szerint próbálták hívni a 911-es segélyhívót, miután a rendőr üldözőbe vette őket, de a diszpécser alig értette, hogy Rachel Kohnen mit mond neki. És addigra már amúgy is odaértek a szöges akadályhoz, ami az autó mind a négy kerekét kilyukasztotta.

A megyei rendőrkapitány az esettel kapcsolatban a New York Daily Newsnak elmondta: kollégái az előírásoknak megfelelően jártak el, amikor megállították a gyorshajtó, és a rendőrök elől menekülő autóst. A rendőrség nem tett feljelentést az autót vezető Ben Kohnen ellen, de az ügyészség még dönthet úgy, hogy eljárást indítanak ellene az eset miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik