Élet-Stílus

Egészséges kislánya lett az agyhalott kismamának

A 36 éves nőt azután nyilvánították agyhalottnak, hogy leesett otthonuk lépcsőjéről.

„Daisy álomszép kislány. Nincsenek rá szavak, hogy elmondjam, milyen büszke vagyok rá” – mondta a Daily Mail című brit lapnak Mike Faultless, majd könnyek között hozzátette: „Tudom, hogy ha Debbie még élne, ő is az lenne.”

Mike felesége, a 36 éves Debbie Gallagher tavaly nyáron vesztette életét azután, hogy lezuhant a családi otthon lépcsőjéről. A várandóssága hetedik hónapjában lévő kismama olyan szerencsétlenül esett, hogy már a gyors orvosi beavatkozás sem tudta megmenteni az életét.

 
Hiába igyekeztek, nem tudtak rajta segíteni
Képek forrása: Daily Mail 

„Épp lefekvéshez készülődött, de még le akart menni, hogy megnézzen valamit a földszinten. A hatalmas csattanásra riadtam fel. Szólongattam őt, de Debbie soha többet nem válaszolt” – emlékszik vissza a tragikus éjszakára Mike. „Kirohantam a szobából, és a félhomályban megláttam őt a lépcső alján. A füléből vér szivárgott.”

Ahogy az a kórházba szállítás után kiderült, Debbie estében a koponyájával a korlátot is eltalálta. „Hiába segítettek az orvosok, beállt nála az agyhalál” – mondja Mike, akinek ezután azzal is szembesülnie kellett, hogy felesége mellett közös gyermeküket is elvesztheti. „Miután beértünk a kórházba, az orvosok még küzdöttek Debbiért. Amikor kiderült, nem segíthetnek rajta, császármetszést hajtottak rajta végre, hogy megmentsék a gyermekét.”

 

Daisy annak ellenére, hogy a terhesség hetedik hónapjában jött a világra, teljesen egészséges, és – ahogy édesapja mondja – kiköpött Debbie. „Minden napomat bearanyozza, amiért nem tudok elég hálás lenni.”

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik