Nagyvilág

Felakasztotta magát egy kiscserkész miközben a csomózást gyakorolta

A rendőrség szerint baleset történt: nem találtak sem bűncselekményre, sem öngyilkosságra utaló nyomokat.

Meghalt az a tíz éves kisfiú, aki felakasztotta magát, miközben a csomókötő cserkészjelvény megszerzéséért gyakorolt az alabamai Oneontaban – írja egy helyi hírportál.

A hatóságok szerint baleset történt, semmi sem utal arra, hogy idegenkezűség történt, vagy hogy a fiú szándékosan vetett volna véget az életének.

 AJ Underwood (fotó: gofundme.com)

A fiú az édesanyjával, és három lánytestvérével élt egy házban. A család egy születésnapi partira készült, ám amikor az anyja a fiú után kiabált, hogy ideje indulni, nem kapott választ. Amikor belépett a szobába, a fiát az emeletes ágyhoz csomózott kötélre akasztva találta. Kiszabadította a gyermeket, majd a karjaiba vette és az utcára rohant segítségért kiabálva, a szomszédok hívták a mentőket. Míg a segítség megérkezett, a fiút megpróbálták lélegeztetni, és szívmasszázst alkalmaztak nála, de már nem tudtak rajta segíteni. Az orvosok szerint már halott volt, amikor az anyja megtalálta.

Bár a rendőrség a család nyugalma érdekében nem adta ki az áldozat nevét és címét, a család barátai által létrehozott jótékonysági weboldalról kiderül, hogy AJ Unerwoodról van szó. A weblapon a barátok adományokat gyűjtenek a család számára, hogy ki tudják fizetni a temetés költségeit. Három nap alatt, eddig valamivel több mint 17 ezer dollárt gyüjtöttek. 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik