Nagyvilág

Kim Dzsong Un olyan dagadt, kitört mindkét bokája

A svájci sajtok és a túlzott alkoholfogyasztás miatt hízott meg az észak-koreai vezető, annyira, hogy lába már nem bírta.

Ahogy arról már tegnap beszámoltunk, bokatöréssel műtötték Kim Dzsong Un észak-koreai vezetőt, a párt magas rangú vendégeinek fenntartott, Bonghva Klinikán, ahol azóta is lábadozik. Amit akkor még nem tudtunk, hogy az ifjú hiú diktátor bokái azért törtek ki, mert dagadt.

A Csoszon Ilbo című dél-koreai lap értesülése szerinta 31 éves vezető két pofára zabálja a Svájcból importált sajtokat, amiket akkor szeretett meg, amikor egy svájci magániskolában tanult. A súlynövekedéshez még hozzá járult a nagy mennyiségben fogyasztott alkohol is. (Csak zárójelben jegyeznénk meg, ha valaki nem tudná: Észak-Koreában megszokottnak számít az éhezés.)

 Jóllakott óvodásként, boldogan lépdelt – míg bokái el nem törtek
Fotó:Europress 

A bokatöréshez a kövérsége mellett magasított sarkú cipőinek is köze van, amelyek ugyan valamennyire megemelik magasságát, de egyben annyira kényelmetlenek, hogy az már egészségtelen. És mivel sokat gyalogol benne, amikor „dolgokat néz meg”, bokái előbb kificamodtak, majd amikor nem kezeltette azokat, eltörtek. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik