Nagyvilág

Jennifer Lopez és Laverne Cox is GLAAD-díjat kapott

Az énekesnőt és a színésznőt a melegek és leszbikusok rágalmazása ellen küzdő amerikai szervezet tüntette ki.

Jennifer Lopez amerikai énekesnő és Laverne Cox színésznő is elnyerte idén a melegek és leszbikusok rágalmazása ellen küzdő amerikai szervezet, a GLAAD médiadíját.

Az elismerést a meleg közösség nagyobb elfogadását elősegítő, kiemelkedő teljesítményért ítélik oda. A szervezet több alkalommal osztja ki díjait zene, film, televízió és más kategóriákban.

A GLAAD indoklása szerint Jennifer Lopez nemcsak a meleg jogok nyílt szószólója, de ő a producere az ABC The Fosters című családi sorozatának, amely egy leszbikus pár gyermekneveléssel kapcsolatos problémáit boncolgatja.

A televíziós sorozat is elnyerte a GLAAD elismerését drámasorozat kategóriában.

A Los Angeles-i Beverly Hiltonban szombat este megrendezett díjátadó győztesei között van mások között a Modern család című televíziós-sorozat, Tgan és Sara kanadai indie-rock nővérek.

Leverne Cox, aki a Netflix Orange is the New Black című börtöndrámájában játszik, elnyerte a szervezet Stephen F. Kozlak-díját, amelyet korábban a szórakoztatóipar olyan nagy neveinek ítéltek oda, mint Rufus Wainwright, Ellen De Generes és Ian McKellen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik