Nagyvilág

Beömlő beton miatt nem járt a metró

Londoni-metro(960x640)(1).jpg ()
Londoni-metro(960x640)(1).jpg ()

Új metróállomást építenek Londonban, de a munkások valamit elszámolhattak, ugyanis a munkagépeik rossz helyre tették a vizet és a cementet, így az átfolyt egy irányítóterembe.

London egyik legforgalmasabb metróvonala a Victoria Line, ennek egy részét mégis le kellett zárni, mert a befolyó beton miatt megbénult a közlekedés egy időre a Warren Street és Brixton között, írja a Telegraph. A csütörtök délután csúcsforgalom így még elviselhetetlenné vált, hiába küldött a TfL (Transport for London, vagyis a londoni tömegközlekedési vállalat) pótlóbuszokat.

Kép: usvsth3m.com

A vállalat a Twitter fiókján keresztül kért sűrűn elnézést az utasoktól, valamint próbálta nyugtatni az utasokat, bár volt, aki inkább poént csinált az egészből, bár a pótlóbuszok nem tudtak mit kezdeni a nagy tömeggel.

„Az vesse ezekre a munkásokra az első követ, aki még soha életében nem árasztotta el a munkahelyét gyorsbetonnal” – írta az egyik vidám tömegközlekedő Twitteren.

Kép: usvsth3m.com

A közlekedés egész csütörtök éjjel szünetelt ezen a szakaszon, de a ma munkába igyekvők már újra használhatták a metrót teljes hosszában – írja a londoni Metro.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik