Nagyvilág

Betiltanák Vona Gábor fórumát Londonban

vona gábor (vona gábor, )
vona gábor (vona gábor, )

A londoni közgyűlés egyik tagja írt levelet a brit belügyminiszterhez, amiben arra kéri őt, tiltsa be a Jobbik pártelnökének vasárnapi rendezvényét.

A munkáspárti Andrew Dismore azzal a kéréssel fordult a belügyminiszterhez, Theresa Mayhez, hogy ne engedélyezze Vona vasárnapi fórumát – írja az itv.com. A cikk szerint Vona a hétvégén Londonban a szélsőséges görög párt, az Arany Hajnal párt tagjaival, valamint a Brit Nemzeti Párt embereivel is megbeszélést folytat.

Csak londoni magyarokkal

A Jobbik közleményben reagált az ITV állításaira. A Jobbik elnöke „csak a londoni magyarokkal fog találkozni Angliában, hazugság, hogy a görög Arany Hajnal vagy a Brit Nemzeti Párt képviselőivel is találkozna” – írják.

Majd hozzáteszik, hogy mi az angliai lakossági fórumuk apropója, „a Fidesz és az MSZP elhibázott gazdaságpolitikája miatt emigrálni kényszerült magyarok” miatt mennek külföldre a párt politikusai.

A Jobbik elnöke egyébként a hétvégi, évadnyitó rendezvényükön jelentette be, hogy a választási kampány során külföldre is ellátogatnak a Jobbik politikusai.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik