Nagyvilág

Magyar sérültje is volt a New York-i vonattragédiának

Kisiklott New York-i vonat (vonatbaleset, new york, bronx, )
Kisiklott New York-i vonat (vonatbaleset, new york, bronx, )

Súlyos sérüléseket szenvedett, mégis inkább másokon próbált segíteni Anna a New York-i vonaton, amely december 1-jén siklott ki – írja a Blikk.

A baleset magyar sérültje ügyvédként dolgozik az amerikai nagyvárosban, és éppen munkába indult, amikor a borzalmas katasztrófa bekövetkezett – tudta meg a Blikk. Anna a kisiklás következtében elrepült az üléséből.

Nagyon súlyos sérüléseket szenvedett, ám ennek ellenére annak a nőnek a segítségére próbált sietni, akinek teste félig kilógott a személyvagon egyik ablakán. Megpróbálta elmozdítani, azonban hiába igyekezett biztonságba helyezni az asszonyt, kiderült, akin segíteni próbál, már halott.

A Blikk úgy tudja, a magyar nő jelenleg nem tudja ellátni magát, így nem tud gondoskodni a speciális problémával rendelkező gyermekéről sem.

A balesetben négy ember meghalt és 67 megsérült, közülük tizenegynek válságos az állapota. A sérültek között van a mozdonyvezető is, a 46 éves William Rockefeller, akit a kórházban vontak kérdőre a vizsgálatot végzők. Rockefeller állítása szerint a vonat tökéletesen üzemelt, ő viszont valamiképp elszédült és nem emlékszik tökéletesen a történtekre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik