Nagyvilág

Jogosan vádolnak vérfertőzéssel egy nem vérrokon párt

A 28 éves férfit rajtakapták, amikor 21 éves mostohalányával szexelt. Akár 15 évre is börtönbe kerülhetnek.

Egyáltalán nem számít, hogy a férfi és a nő nem vérrokonok, az amerikai West Virginia állam törvényei alapján teljesen jogosan lehetett eljárást indítani ellenük vérfertőzés vádjával – közölte egy megyei seriff a Satrurday Gazette-Mail című lappal. Az állami jogszabály ugyanis a leánygyermeket úgy definiálja, hogy egy személy feleségének vagy férjének biológiai lánya, azaz beleszámítanak a mostohalányok is – közölte a helyi ügyész.

Kelcey Nicholas öt éve vette feleségül a most 21 éves Lataura Jarrett anyját, akivel még mindig házasok, így a törvények úgy kezelik, mintha a férfi a lány biológiai apja lenne. A párt még szeptember 19-én tartóztatták le, amikor rendőrök érkeztek a férfi házához, hogy egy korábbi ügy miatt letartóztassák. A kiérkező rendőrök pedig rajtakapták Nicholast és Jarettet, amint szeretkeztek.

A vádemelés előtt az egyik őket szexen kapó helyi rendőr átnézte a vérfertőzésre vonatkozó állami törvényeket, valamint konzultált a helyi ügyésszel is, és mindketten arra jutottak, hogy le kell őket tartóztatni. Végül mindkettőjük ellen hétrendbeli vérfertőzés vádjával indítottak eljárást, ami bűncselekménynek számít, és öt évtől 15 évig terjedő börtönbüntetéssel jár. A nő óvadék ellenében szabadlábon védekezik, a férfi pedig előzetesben várja a tárgyalást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik