Nagyvilág

Elítélték a barkácsboltban szexelő párt

A reggeli órákban egy elemekből összerakható gyorsházban estek egymásnak.

Az Egyesült Államokban, a dél-Karolinai Észak-Charlestonban még múlt hónapban tartóztattak le egy párt. A 20 éves nő és 31 éves, színesbőrű partnere a Home Depot barkácsboltban létesített szexuális aktust. A rendőrségi beszámolók szerint Emily Craiget és Shaun Bowdent egy, elemekből összerakható gyorsházban kapták rajta 8.40 órakor.

A szexelő párra – akik bezárkóztak a kerti házacskába – kihívták a rendőrségét. Amikor az egyenruhásoknak sikerült bejutniuk a gyorsházba, a nőt felöltözve, ám nyakig felhúzott ruhában találták, férfi partnerét pedig letölt alsónadrágban, álló férfiassággal. Mint a rendőrségi kihallgatás során nyilvánvalóvá vált, a párocska egy gyors menetet akart lezavarni a bemutatóházban.

Forrás: The Smoking Gun

Mindkettőjüket – közerkölcs megsértésének vádjával – letartóztatták. Ráadásul az esetet az is súlyosbítja, hogy Craig az igazoltatásnál először hamis nevet akart megadni, a férfi partnere pedig „nyilvánosság előtt mutogatta péniszét”.

Az nem derült ki, miért éppen a barkácsboltot választotta a pár az alkalmi légyottra, Craig ugyanis 4, míg Bowden 12 km-re lakik az üzlettől.

A szerdai tárgyalási napon az amerikai nőt bűnösnek ítélték, ám beszámították azt, hogy egy hónapot előzetesben töltött, így nem került rács mögé. Férfi partnerért – aki nem jelent meg a tárgyaláson – ugyancsak bűnösnek találták; neki 30 napra börtönbe kell vonulnia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik