Nagyvilág

Kutyákkal, lovakkal szexelt – eltiltották az állattartástól

vizsla (vizsla, )
vizsla (vizsla, )

A perverz férfi még videofelvételeket is készített.

Rablásért tartóztatták le idén áprilisban Graham Redfearnt, ám a 41 éves brit férfi sokkal komolyabb ügybe keveredett. A rendőrök a házkutatás során ugyanis állatszex-felvételeket találtak a mobiljában.

Mint a videókból kiderült, a perverz férfi egy kancával és két kutyával – egy pitbullal és egy magyar vizslával – szexelt, az „orgiákat” pedig rögzítette. Redfearn azzal védekezett, hogy csak kísérletezgetett, s ő csak az ágyon feküdt, a „többit a kutya végezte el”. A rendőrség kiderítette, hogy a brit férfi – akivel, saját állítása szerint, 12 éves korában egy német pásztorkutya erőszakoskodott – a netre is feltöltötte a videóit.

A Shrewsbury-i bíróság döntése értelmében Redfearnt – aki korábban a Facebookon tette közzé álláshirdetését, miszerint lovakkal dolgozna, mert ebben nagy tapasztalata van – örökre eltiltották az állattartástól. Ugyan a videókon jól látszott, hogy Redfearn kiélte a perverz vágyait a lovon, ám a férfi azért kerülte el a börtönt, mert nem volt kézzelfogható bizonyítéka a bíróságnak arra, hogy az állatot komoly sokk érte volna a történtek miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik