Nagyvilág

Kutyának öltözve szexelt macskával

A perverz férfi többször is erőszakoskodott az állattal.

Az Idaho állambeli Boise-i rendőrség letartóztatott egy 28 éves férfit, akit azzal vádolnak, hogy az elmúlt egy év során több alkalommal is szexuálisan bántalmazott egy macskát. Az állatkínzás gyanújával őrizetbe vett Ryan Havens Tannenholz a vád szerint 2012. január – 2013. január között többször is kiélte perverz hajlamait az állaton, sőt előfordult, hogy kutyának öltözve szexelt vele.

Az amerikai férfi ugyanis aktív tagja az úgynevezett „furry” közösségnek, akiknek a tagjai állatjelmezbe bújva játszanak, olykor szexelnek. Tannenholz előszeretettel öltözött be különböző fajtájú kutyáknak, elsősorban egy fekete-fehér színű husky-nak, akit Bubblegumnak hívott. Ám előfordult, hogy egy lila színű – meghatározhatatlan kutyafajtájú – jelmezbe bújt, olykor pedig egy kék róka kosztümöt vett magára. A „beöltözős” eseteket pedig szívesen dokumentálta a neten, többek között a YouTube-ra is feltöltött egy videót, amelyben egy macskával szerepel, bizarr helyzetben.

A „furryk” csoportja azonban elhatárolódik Tannenholztól, mondván a tettei rossz fényt vetnek a szubkulturájukra.

A perverz férfi egyelőre rács mögött marad, mivel nem tette le az óvadékot. Amennyiben bűnösnek találják, akár 5 évet is kaphat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik