Nagyvilág

Levágták egy nő orrát egy metróállomáson

Nose Attack (toronto, térfigyelő, gyanúsítottak, )
Nose Attack (toronto, térfigyelő, gyanúsítottak, )

A kanadai rendőrség teljesen értetlenül áll az eset előtt.

A furcsa támadás áldozata egy 76 éves nő volt, akinek az orrát fényes nappal vágta le egy ötven év körüli férfi egy torontói metróállomás liftjében – jelentette a kanadai sajtó. Az idős nő egy villamosról akart átszállni a metróra a Dundas nevű állomáson még szombaton, délután 2 órakor, amikor a számára teljesen ismeretlen férfi beszállt mellé a liftbe, majd váratlanul levágta az orrát, és elmenekült.

A nőt a liftben ülve találta meg egy járókelő, aki kihívta a mentőket. A nőt kórházba szállították, ahol sikerült visszavarrni az orrát, és már haza is engedték – írta a CityNews.

A rendőrség azóta sem találta meg a támadót, és teljesen értetlenül áll az eset előtt. Az áldozat nem ismerte az őt megtámadó férfit, nem volt közöttük semmi szóváltás és semmi sem utal arra, hogy egy félresikerült rablás történt volna – közölték az ügyben nyomozó rendőrök, akik több nappal a támadás után sem találtak semmi magyarázatot a támadásra. „A támadás módja aggodalomra ad okot” – jelentette ki egy nyomozó.

A rendőrök átnézték a környéken lévő térfigyelő kamerák felvételeit, de egyelőre nem találtak olyat, amelyen a támadás látszik. Szerdán azonban nyilvánosságra hoztak több felvételt két férfiről, akik a támadáskor az állomáson voltak, és a nyomozók szerint információval tudnak szolgálni az esetről – közölte a Toronto Star.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik