Nagyvilág

Interjú közben toplessre vetkőzött a riporternő

Teljesen ledöbbent a meginterjúvolt polgármester.

A The Province című kanadai újság kolumnistája, Lori Welbourne a kelownai polgármesterrel készített egy interjút. Az újságíró hölgy az interjú közepén azonban váratlan dolgot művelt: a mikrofonját a polgármester kezébe nyomta, majd kikapcsolta a nyakpántos ruháját, és egyszerűen elővillantotta a kebleit a riportalany legnagyobb megdöbbenésére. „Nagyon meleg van” – indokolta a tettét, amikor Walter Gray polgármester rákérdezett, hogy ezt miért csinálta.

Lori éppen azt firtatta a beszélgetés közben, hogy mi történik egy nővel, ha az augusztus 25-én megrendezett ún. „Topless napon” félpucéran jelenik meg közterületen. A topless ugyan nem illegális Kanadában, de illetlenségnek tartják. Az újságíró felvázolta a polgármesternek, hogy a helyiek rögtön kihívják a rendőrséget, ha félpucér nőt látnak.

„Akkor mászkálhatok így itt, Kelownában?” – tette fel a kérdést, végigmutatva méretes keblein. „Nos, nyilvánvalóan” – hebegett az interjúalany – „Nem gondolom, hogy ezzel bármilyen bűncselekményt vagy szabálysértést követne el.” “Hát, ez nagyszerű!” – válaszolta Lori, akinek a melleiről alig tudta levenni a szemét a polgármester.

Augusztus 25-én egyébként Észak-Amerika-szerte megtartják a „Vetkőzz toplessre!”-napot, amely 2008 óta minden évben megrendezésre kerül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik