Nagyvilág

Halálbüntetésért könyörög a gyerekgyilkos

Han Lej gyerekgyilkos (kína, férfi, gyerekgyilkos, )
Han Lej gyerekgyilkos (kína, férfi, gyerekgyilkos, )

Egy parkolási vita hevében vágott földhöz egy kétéves gyereket. Azt mondja, azóta egy merő szenvedés az élete.

Ahogy arról július végén mi is beszámoltunk, a kínai férfi egy pekingi buszmegállóban vágta földhöz a kislányt, ahova a babakocsival álldogáló anya miatt nem tudtak leparkolni. Az anyósülésen utazó Han Lej előbb vitatkozni kezdett az anyával, majd a szóváltás elmérgesedett, és a férfi egy pillanatban a feje felé emelte a babakocsit, és a földhöz vágta a kislánnyal együtt. A két férfi elmenekült, a kétéves kislányhoz meg hiába hívtak mentőt, már nem tudták megmenteni az életét.

A két férfit már másnap elfogták a rendőrök, a kisgyereket megölő Han Lej ügyészségi kihallgatásáról pedig pár napja mutattak be részleteket egy kínai televízióban. A ChinaSmack beszámolója szerint a férfi elmondta: csak akkor tudta meg, hogy a kislány meghalt, amikor letartóztatták, és azóta egy szenvedés az élete, annyira megviselte, amit tett. Han Lej kijelentette, hogy soha nem lenne képes szándékosan megölni egy gyereket, és azt kérte az ügyészségtől, hogy ítéljék halálra, mert az eset óta egy merő szenvedés az élete, és nem akar tovább élni.

Ami felvet egy igen kényes, nehezen megválaszolható kérdést. Ha vágyik a halálbüntetésre, akkor vajon büntetés lesz-e számára, ha kivégzik, vagy megváltás? Nem az lenne neki az igazi büntetés, ha élete végig rácsok mögött szenvedne? Mit gondolnak? Írják meg a kommentekben!

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik