Nagyvilág

Beköltöznek a palotába Middletonék

Carole és Michael Middleton (Carole és Michael Middleton)
Carole és Michael Middleton (Carole és Michael Middleton)

Nagyszülői lakást alakítanak ki a cambridge-i hercegnő szülei számára a londoni Kensington-palotában, hogy segíthessenek lányuknak György herceg, majdani trónörökös ellátásban.

Catherine hercegnő elnyerte férjének, Vilmos hercegnek, a brit trón második számú várományosának a belegyezését ahhoz, hogy felújítás alatt álló 21 szobás londoni otthonukban, a Kensington-palotában kialakítsanak egy két hálószobás lakrészt nappalival, ebédlővel, fürdőszobával szülei számára – értesült a Daily Mail brit napilap.

A Kensington-palotában lévő hercegi lakrész jelenleg egymillió fontos (350 millió forint) felújítás alatt áll, és a hercegi pár várhatóan szeptemberben költözik be. Jelenleg Middletonék Buckleburyben lévő házában élnek, ahol a nagyszülők segítenek a cambridge-i hercegnőnek fia, a július 22-én született György herceg gondozásában.

A Kensington-palotában kialakítandó vendégrész lehetővé teszi, hogy Carole és Michael Middleton Kate közelében lehessen, amikor csak kell. “Vilmos herceg örül annak, hogy a nagyszülők a közelben lesznek, valójában az ő ötlete volt” – idézte a brit lap a Kensington-palota átalakítását ismerő családi forrást.

A Middleton családnak van ugyan egy 1,2 millió fontot érő lakása 3,6 kilométerre a Kensington-palotától. A lakrész kialakítása számukra egy újabb lépés a hercegi pár azon döntései sorában, amelyekkel szakítottak a királyi család számos hagyományával, és saját akaratuk szerint akarják alakítani sorsukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik