Nagyvilág

Rejtély, miért égett össze a Pécsett elhunyt fiú

égési sérülés (égési sérülés)
égési sérülés (égési sérülés)

A rendőrség szerint nem verték össze és gyújtották fel a fiút, akinek véradást szerveztek a Facebookon. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mi történt az összeégett fiatallal.

Ahogy arról korábban beszámoltunk rémhír terjesztőit keresi a rendőrség. A Facebookon terjedő történet szerint egy 18 éves szentesi fiút előbb összevertek, majd felgyújtották; véradást szerveztek neki, de sikertelen volt, belehalt sérüléseibe. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság cáfolta a hírt és közölte, hogy eljárást indít a rémhír terjesztői ellen.

A Sonline.hu közben kiderítette, hogy a Pécsett elhunyt fiú valószínűleg Balatonszárszón égett meg és valójában húsz esztendős. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mi is történt a fiatalemberrel, a rendőrség nyomoz és igazságügyi boncolást rendelt el – írják.

A portál megtudta, hogy a szentesi K. Tamás augusztus 5-én egy vasutasoknak rendezett összejövetelen vett részt a szüleivel, majd este elhagyta a szállásukat. Hajnal fél háromkor látták megint, amikor bekopogtatott egy házba, ahol megrettenve vették észre, hogy a bal karja és a felsőteste összeégett. A fiú még magánál volt, ám nem tudta elmondani, hogy mi történt vele. A mentők először áramütésre gyanakodtak, de az orvosok szerint valódi égésnyomok borították a testét.

A rendőrök közigazgatási eljárás keretében vizsgálják az ügyet. Bűncselekményre vonatkozó körülmény nem merült fel és az idegenkezűség kizárható – tájékoztatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a Sonline.hu-t.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik