Nagyvilág

Durva pornóképeket tett közzé a kínai állami hírügynökség (18+)

Azt hitték, hogy egy nő kivégzéséről készült képekből csináltak galériát. Hatalmasat tévedtek.

„Leleplezzük a világ sötétebb oldalát” – hirdette a Xinhua hírügynökség, amely egy negyven képből álló galériát tett közzé, egy „női elítélt kivégzéséről”. A „sötét oldallal” nem tévedtek sokat, hiszen a képek tényleg olyanok, amelyeket az emberek nagy többsége oda sorolna. „Csak” egy dologban tévedtek. A képek ugyanis nem egy „valódi kivégzést” mutattak be. Azok ugyanis egy fétispornóból származtak. Konkrétan egy erőszakpornóból.

A galéria a Xinhua kínai nyelvű oldalán jelent meg, és az ordas hibát az Out of my face nevű blog fedezte fel. A blog szerzője egy kis keresés után meg is találta a képeket egy erőszakpornóban utazó oldalon, a Beijing Cream pedig itt találta meg a hírügynökség által valódi kivégzésnek hitt képeket, amelyeket a leírás szerint egy PKF Studios nevű pornós cég készített.

A hírügynökségi galéria itt volt látható, de azóta úgy tűnik a kínai hírügynökségnél is felfedezték a hibát, és a képek azóta már lekerültek. De “meg lettek örökítve”:

Már csak az a kérdés, hogy mégis hogyan hihették el, hogy a képek tényleg egy valódi kivégzést mutatnak, hiszen több egyértelmű jel – például a női „börtönőr” zöld színű haja –  utalt arra, hogy valami egészen másról lehet szó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik