Nagyvilág

Betiltott pornó ment az utcai kivetítőn

Körülbelül tíz percig kapott extra felületet és közönséget a felnőttfilm.

Egy saját szórakoztatására letöltött, hazájában betiltott pornófilmet játszott le véletlenül egy kínai szerelő a javítására bízott óriási utcai kivetítőn Csilin városában.

A Hongkongban készült pornófilm az észak-kelet kínai nagyváros központi pályaudvarával szembeni épületen lévő óriáskivetítőn futott mintegy tíz percen át még június 26-án este kilenc órakor  – jelentette a Global Times kínai napilap.

A rendőrség kiderítette, hogy az óriáskivetítőt az épületben székelő reklámcég bérli, amely karbantartót hívott a szerkezet megjavítására.

A Jüan nevű szerelő a cég egyik számítógépén elkezdte lejátszani a saját szórakoztatására DVD-re letöltött pornófilmet, nem tudván, hogy a számítógép össze van kötve a kivetítővel. Tíz perc múlva a cég illetékese telefonon felhívta Jüant, és felszólította, hogy azonnal állítsa le a mozizást a kivetítőn. A férfi kikapcsolta a számítógépet és a DVD-t kidobta az ablakon.

A hongkongi film egy 12. században, a Szong-dinasztia idején élt nőcsábászról szól, akinek hat felesége és 19 ágyasa volt. Kínában a betiltott filmek terjesztéséért maximum két év börtönbüntetés jár. A férfit pornográfia terjesztéséért is felelősségre vonhatják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik