Nagyvilág

Savval ölhette meg lányát és feleségét

Brutális gyilkosságról számolt be az egyik szlovákiai hírportál.

Egyiptomi nyaralás közben gyilkolták meg a cseh Mónikát és nyolcéves lányát Klárát. A parameter azt írja, a hurghadai hatóságok a férjet gyanúsítják. Állítólag az anya és lánya gyomrát sav marta szét.

A halálesetre kedden hajnalban derült fény, amikor az apa a szállodában a szomszédos szobában lakók segítségét kérte. Mónika és Klára természetellenes pózban, felemelt kezekkel feküdtek az ágyon. Petr, a férj azonban azt mondta, valami gyomorprobléma vezetett a halálukhoz, és hogy ő sokkal rosszabb állapotban volt, mint felesége és lánya.

“Óránként körülbelül hatszor hánytam. A feleségem meg a lányom nem voltak olyan szörnyű állapotban, mint én. Képtelen vagyok megérteni, hogyan történhetett mindez” – nyilatkozta Petr.

Az apa története azonban nagyon úgy fest, hogy csak kitaláció. Az eddigi vizsgálati eredmények ugyanis cáfolták, hogy hasmenéses megbetegedés okozta volna az anya és gyermeke tragikus halálát. “60 százalékos biztonsággal állítható, hogy gyilkosság történt” – állította egy rendőrségi forrás a helyi sajtóban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik