Élet-Stílus

Extrém bosszút álltak hűtlen férjeiken

Öt fúriát mutatunk, akik nem akárhogy vettek revansot hűtlen férjükön.

A közelmúltban itt a Hír24-en is beszámoltunk arról a perui feleségről, aki riválisát egy szakadékba dobta, miután rajtakapta a férjével. Az eset azért lett világhírű, mert az akciót megörökítette egy kíváncsi ipari kamera is, a felvétel pedig bejárta a világhálót.

Nem ez az asszony volt az egyetlen, aki extrém módon vett revansot hűtlen férjén vagy annak lebuktatott szeretőjén. A következőkben öt fúriát mutatunk, akik nem voltak szégyenlősök, amikor bosszút kellett állni.

5. Kutyaszaros sütivel kínálta

Azt mondják, a bosszú akkor az igazi, ha hidegen tálalják. Nos a 42 éves Cindy Wilson nem hitt ebben, ezért úgy döntött, meleg bosszút készít, némi extra hozzávalóval. Mindezt közvetlenül azután, hogy kiderült: férjének, akivel 25 éve él együtt, van egy 18 hónapos gyereke egy másik nőtől. Azonnal beadta a válópert, ám mielőtt megtette volna, meginvitálta csalfa urát egy búcsúvacsorára.


Jót főzött
Forrás: Shutterstock

A pitét zöldséggel és hússal kevert kutyaszarral készítette, a legnagyobb elégtétele mégsem az volt, hogy a férje zokszó nélkül megette azt, hanem hogy a végén azt mondta, életében nem evett még ilyen jót.

4. A hasához ragasztotta a péniszét

Miután Donessa Devis megtudta, hogy férje szeretőt tart, úgy döntött, a harmadik nővel közösen áll bosszút. Így is lett. Miután a mit sem sejtő férfi megérkezett szeretőjéhez, Therese Ziemannhoz, a nő minden átmenet nélkül pofon ütötte, levágta az alsónadrágját, majd műkörömragasztóval a hasához ragasztotta a férfiasságát.

3. Szinte ingyen adta el Porschéját

Nagyot nézett az a hűtlen férj is, akinek a felesége 70 ezer helyett mindössze 2 ezer fontért értékesítette kedvenc Porschéját a borkollekciójával együtt. Mindezt azért, mert amikor az asszony egyik este véletlenül hamarabb ért haza az édesanyjától, a garázsban találta a férjét, összegabalyodva a bébiszitterrel.

Az asszony szerint a lány alig múlt 17 éves, a férje pedig nem győzte bizonygatni, hogy a viszony semmit nem jelentett neki. „Jobban járt volna, ha jelent neki valamit, ha képes volt odadobni érte a házasságunkat” – mondta.

2. Mérgezett sütit adott neki

A kórházi menzán dolgozó 56 éves Yvonne Godwin elismerte, hogy patkányméreggel felturbózott süteményt sütött férjének, miután megtudta, hogy az ura megcsalja. Elmondta, hogy legalább két teáskanálnyi mérget kevert az édességbe, hogy eltegye láb alól Mr. Godwint, akinek szerencsére nem esett komolyabb baja.


Nem ismert kegyelmet
Forrás: Shutterstock

1. Megölte férje macskáját

Mit vétett a szerencsétlen jószág? Rossz embert választott gazdájának. A 40 éves Ken Dawson ugyanis nem tudott hű maradni esküjéhez és persze feleségéhez sem, amiről 33 éves neje tudomást is szerzett.

A szívtelen asszony, Heather Radley egy barát segítségével bejutott férje lakásába, és bosszúját az ott szundikáló perzsa macskán töltötte ki. Állítólag megrugdosta és falhoz is vágta a szerencsétlen állatot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik