Nagyvilág

Megölt egy kétévest, parkolási vita miatt

babakocsi (babakocsi)
babakocsi (babakocsi)

Egy buszmegállóban vágta földhöz a kislányt, ahova a babakocsival álldogáló anya miatt nem tudtak leparkolni.

A pekingi rendőrség hamar elfogta a börtönviselt férfit, aki a kínai főváros egyik buszmegállójában kivette a babakocsiból a kétéves kislányt, majd teljes erőből a földhöz vágta – írta a China Smack. Szemtanúk elmondása szerint a gyilkosságot egy parkolási vita előzte meg az anya és egy fehér autóban ülő két férfi között. A beszámolók szerint a babakocsit toló nő egy buszmegállóban megállt, hogy valamit megnézzen a gyerekén, amikor az autó oda akart leparkolni. A babakocsis nőtől azonban nem fértek oda.

Miután utasításukra nem állt arrébb, az anyósülésen ülő férfi kiszállt, és elkezdte ütlegelni a nőt. Majd kivette a gyereket a babakocsiból, és a földhöz vágta. Utána még a sofőr is megütötte párszor a nőt, majd továbbhajtottak. A nő a karjaiban vitte gyermekét egy közeli kórházba, ahonnan mentőautóval szállították egy másik, jobban felszerelt kórházba, de a kicsi már útközben meghalt.

A rendőrség azonnal elkezdte keresni a két férfit, és a térfigyelő kamerák felvételei alapján sikerült is már másnap letartóztatni a gyanúsítottat. A férfi – akit idén engedtek szabadon a börtönből, ahol lopás miatt ült – egy fürdőben bujkált.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik