Nagyvilág

Vasvillával szedte ki barátnője szemét

Genaro Tito Marin (genaro tito marin, )
Genaro Tito Marin (genaro tito marin, )

Nem meglepően, a vasvillás szemkiszedést alkoholtól fűtött veszekedés előzte meg.

Amikor az új-mexikói rendőrök egy telefonhívás után kiérkezetek a Silver Cityben található házhoz, sejthették, hogy véres jelenet fogadja majd őket. A bejelentő elmondása szerint ugyanis a háznál egy pár vasvillával rontott egymásra. Amikor a rendőrök kiértek, egy nő találtak a földön feküdve, akinek egész arca csurom vér volt. Bal szemgolyója pedig a szemgödörből kiugorva lógott az arcán – írta a Silver City Sun–News.

Az el-elájuló nőt azonnal kórházba szállították, ahol csak napokkal később tudták kihallgatni a rendőrök. A nő elmondása szerint a vasvillás veszekedés napján már délben elkezdtek inni barátjával, akivel már három éve járt. Pár órával később pedig azért kezdtek el vitatkozni, mert a nő szerint a férfi pénzt lopott tőle. Aztán már csak arra emlékezett, hogy a Genaro Tito Marin nevű férfi arcon szúrja a vasvillával. A rendőröket riasztó férfi azonban azt állította, hogy először a nő kezében volt a szerszám, és Marin csak azután szúrt, hogy sikerült azt elvennie tőle.

Marint a rendőrök letartóztatták, és kétrendbeli családon belüli erőszakkal vádolták meg. A Sun-News cikke arról nem tesz említést, hogy a nő megvakult-e arra a szemére, amelyik kiugrott szemgödréből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik