Nagyvilág

Kiugrottak a gyerekek a mozgó autóból, részeg apjuktól félve

Amerikai rendőr (rendőrség, )
Amerikai rendőr (rendőrség, )

Az apa ezután otthagyta a három kisgyereket az út mentén, és továbbhajtott. A rendőrök csak több órával később találták meg.

A 41 éves Dimitri M Nicholas éppen enni akarta elvinni gyerekeit egy floridai kisvárosban, amikor a két kilencéves kislány és a 11 éves fiú inkább kiugrott a lassan haladó autóból – írta a Daytona Beach News-Journal. A gyerekek a rendőröknek elmondták: apjuk részeg volt és már délután „furcsán viselkedett”. A férfi ijesztően vezetett: túl lassan haladt, látszólag azt sem tudta merre kell menni, és többször is letért az útról, megrémisztve ezzel őket.

Az ugráskor csak a 11 éves fiú sérült meg könnyebben, de ezt az apa akkor nem tudta meg. Nicholas ugyanis egyszerűen otthagyta őket az út szélén, nem törődve azzal, hogy megnézze, lett-e valami bajuk. A gyerekek ezután visszamentek a házba, ahol az Ohióban élő család a floridai látogatás alatt lakott, és a szomszédtól kértek segítséget. Apjukat ugyanis hiába hívták, nem vette fel telefonját. A három gyereket végül egy családi barátnál helyezték el, miután anyjuk ezt engedélyezte. Nicholas volt barátnője egyébként szintén hiába próbálta utolérni a férfit, miután a gyerek felhívták, és elmondták, hogy mi történt.

Az apát végül csak négy órával később, este negyed kilenckor találta meg egy rendőr. A férfi egy utcában gyalogolt, és az őt letartóztató rendőr elmondása szerint nehezen tudott egyenesen járni. Letartóztatták, és gyermekek bűncselekmény szintű elhanyagolásának vádjával indítottak eljárást ellene. A férfit korábban már többször kellett ittas vezetés miatt bíróság elé állnia – írta a WHIOTV.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik