Nagyvilág

Holtan találták a fanatikus kígyógyűjtőt

kígyó (kígyó, )
kígyó (kígyó, )

Összesen 46 hüllő tekergett a férfi holtteste körül.

A német rendőrök egy eltűnt férfi után nyomoztak, és szinte sokkot kaptak, amikor rábukkantak a holttestére a straubingi otthonában. Az illetőt ugyanis méretes kígyók vették körül. A szabadon tekergő hüllők között volt egy 9 méteres anakonda és négy darab 10 és fél méteres piton is. Az egyik rendőr arról számolt be, hogy az egyik kígyó olyan vastag volt, mint egy emberi comb.

Heiko Rieder ugyanis nagy kígyóimádó volt, gyűjtötte a különleges példányokat. A 40 éves férfit akkor kezdték el keresni a rendőrök, amikor a kollégái a rendőrségen jelezték, hogy Rieder már egy hete nem jött be dolgozni. Valószínűleg szívrohamot kapott, miközben házi kedvenceit etette.

Kígyószakértők szerint az mentette meg attól, hogy megegyék a kígyói, hogy túlságosan magas és széles volt, így nem tudták lenyelni a hüllők, de az is közrejátszhatott, hogy a kígyók jobban szeretik, ha még él a zsákmányuk.

Rieder lakásából összesen 46 darab kígyót gyűjtöttek be. A holttest viszonylag gyorsan bomlásnak indult a hüllők akváriumából kisugárzó hőtől.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik