Nagyvilág

Fotó az anyáknapi lövöldözőről

New Orleans-i lövöldözés, gyanúsított (New Orleans-i lövöldözés)
New Orleans-i lövöldözés, gyanúsított (New Orleans-i lövöldözés)

Közzétettek egy képet a vasárnapi New Orleans-i támadás egyik gyanúsítottjáról.

Az anyáknapi felvonuláson 19 embert, köztük két kisgyereket sebesítettek meg.A rendőrség egy korábbi bejelentése szerint három tettest keresnek. A fegyverszakértő szerint vasárnap az anyák napi felvonulás elleni támadáshoz kétfajta fegyvert használtak.Most egy gyanúsítottról adtak ki fotót, de a fehér pólós férfi arca nem vehető ki tisztán.

A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) helyi kirendeltségének vezetője közölte, hogy nem terrorcselekmény történt, az incidens utcai erőszaknak tekinthető. ebesültek között 10 férfi, hét nő, egy fiú és egy lány van. Mindkét gyerek 10 éves. Két sebesültet meg kellett műteni.

Az anyák napi felvonuláson négyszázan vettek részt, és a felvonulók között szétszóródva voltak rendőrök is. Az ünnepi menet körülbelül három háztömbnyire nyúlt el egy rézfúvós zenekart követve. A lövöldözés egy kereszteződésnél történt. A lövések után pánik tört ki, a felvonulók fejvesztve menekültek a helyszínről.

Nem ez az első ilyen incidens az idén New Orleansban, ahol a bűnözés szintje meghaladja az országos átlagot. Februárban négy embert sebesült meg egy éjszakai szórakozóhely előtti lövöldözésben. Egy 2010-ben elvégzett felmérés szerint a louisianai nagyváros lakói a legjobban a bűnözéstől félnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik