Nagyvilág

Clevelandi emberrablók – hátborzongató részletek

clevelandi emberrablás (clevelandi emberrablás, cleveland, emberrablás, rabság)
clevelandi emberrablás (clevelandi emberrablás, cleveland, emberrablás, rabság)

Több csecsemő holttestét keresik annál az amerikai háznál, ahonnan most szabadult 10 év fogságból 3 nő.

A 14, 17 és 20 évesen elrabolt lányok tegnap szabadultak évtizedes rabságukból, miután egyiküknek sikerült megszöknie és értesítenie a rendőröket. Ariel Castrot és két testvérét letartóztatták.

Kiderült, hogy a három férfi köteleken, láncokon tartotta a lányokat. Folyamatosan verték és meg is erőszakolták őket, aztán terhesen is rúgdosták őket. A rendőrség 5 csecsemő holttestet keres, utaltak arra, hogy voltak halva született gyerekek és éhenhalt babák is.
Egy hat éves kislányt élve találtak a háznál, róla többet még nem közöltek.

A nyomozók arra is gyanakszanak, hogy volt egy negyedik nő is a házban, aki meghalt, eddig azonban sem gyermek- sem felnőtt holttestet nem találtak.

Az egyik szomszéd arról számolt be, hogy korábban a lánya látta, hogy a hátsó kertben egy meztelen nő van kikötözve, hívták is a rendőrséget, de senki nem ment ki a házhoz. Más hírek szerint a szomszédok 2011 novemberében azért hívtak  rendőrt, mert odabentről kiabálást hallottak, ám a járőrök távoztak, miután senki sem nyitott nekik ajtót.Más ügyekben is jártak rendőrök Castro házában, de semmi gyanúsat nem észleltek. Egyszer a tulajdonos hívta ki őket, mert az utcában verekedés tört ki, másodszor pedig azért szálltak ki, mert egy gyerek véletlenül az iskolabuszon maradt és náluk is érdeklődtek.

További részleteket megtudhat a Velvet összeállításából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik