Nagyvilág

Nőt fogdosott a légierő szexuális zaklatás elleni főtisztje

Jeff Krusinski  (jeff krusinski, )
Jeff Krusinski  (jeff krusinski, )

Részegen markolászta egy nő mellét és fenekét egy parkolóban. Ő az amerikai légierő Szexuális Zaklatásokat Megelőző Osztályának vezetője.

Illetve az eset után már nem vezet semmi a légierőnél a 41 éves Jeff Krusinski alezredes, akit vasárnap esti letartóztatása után azonnal eltávolítottak az osztály éléről, amelyet alig két hónapja vezetett – közölte az amerikai sajtóval a légierő. A férfit Arlington városában tartóztatta le a helyi rendőrség, miután fogdosni kezdett egy nőt egy parkolóban. Krusinski részeg volt, amikor az eset történt. A nőnek sikerült elmenekülnie a férfi elől, akinek az arcát karmolásnyomok borították az eset után. A férfi ellen szexuális zaklatás vádjával indítottak eljárást.

Az NBC az esettel kapcsolatban arra emlékeztetett, hogy az amerikai védelmi minisztérium kedden hozza nyilvánosságra éves jelentését a fegyveres erőknél történt szexuális zaklatásokról. A jelentésben az NBC közlése szerint az szerepel, hogy nőtt az ilyen esetek száma a tavalyi évhez viszonyítva.

Krusinski esetével kapcsolatban az amerikai védelmi miniszter felháborodásának adott hangot, és undorítónak nevezte az esetet, és arra utasította a légierő vezetőjét, hogy gyorsan járjanak a végére.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik