Nagyvilág

Barkácsboltban fűrészelte saját karját

Home Depot (home depot, barkácsáruház, egyesült államok, )
Home Depot (home depot, barkácsáruház, egyesült államok, )

Az ötvenes éveiben járó férfi egy szót sem szólt, csak nyugodtan odasétált az elektromos fűrészekhez, és nekiállt levágni mindkét karját.

A vásárlók közt hatalmas pánikot és káoszt okozó eset még az előző héten történt egy nagy kaliforniai barkácsáruházban. A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint a férfi mindkét karját le akarta fűrészelni, és ehhez több szerszámot is kipróbált.

Nem járt teljes sikerrel. Csak a csontig tudta bevágni saját karjait, és mielőtt végezhetett volna, elájult a vérveszteségtől. A rendőrség közlése szerint minkét karján voltak sérülések, a könyöke alatt és felett is.

Az ötvenes éveiben járó férfi életét egy szabadnapját töltő, mentésre is kiképzett tűzoltó mentette meg, aki éppen akkor vásárolt az áruházban, amikor az eset történt. Art Hurtadónak rögtönzött eszközökkel sikerült nyomókötést raknia a sérülésekre, azt használva, amit a bolt polcain talált.

A saját karjait fűrészelő férfit kórházba szállították, ahol végül sikerült megmenteni mindkét karját. A férfi nevét nem hozták nyilvánosságra, és a legutóbbi információk szerint állapota kritikus volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik