Nagyvilág

Pisztolyt rántott a tinikre a megalázott kemény legény (18+)

Nagyon keményen ment a fiatalok felé, verekedést provokálva, de meglepetésére, a gyengének hitt fiatalok erősebbek voltak. Csak a feleségétől kapott pisztollyal a kezében érezhette újra férfinak magát. Pechjére videóra vették, és letartóztatták.

Lövésekkel ért véget egy videóra vett országúti őrjöngés az Egyesült Államokban – jelentette az amerikai sajtó. A felvételen látni, ahogy az esetet kiprovokáló köpcös kopasz férfi dühösen támad egy fiatalokkal teli, egy autóbejárón álló autó vezetőjére. A férfi káromkodva vonja kérdőre a sofőrt egy veszélyesnek ítélt manőver miatt, majd azonnal ütni kezdi a fiatalt.

Arra valószínűleg nem gondolt, hogy a vékony fiatal erre azonnal kipattan az autóból, és egyik barátjával együtt keményen visszatámad, és végül ő lesz az, aki vérző fejjel kerül a földre.

A megalázott kemény legény felesége ekkor szállt ki az autóból, és egy piciny pisztolyt nyújtott át férjének, aki fegyverrel a kezében már újra veszélyesnek érezhette magát, ahogy az őt megalázó fiatalok rémülten menekülni kezdtek a lőfegyver láttán, ami el is sült. A rendőrség közlése szerint a férfi több lövést is leadott a fiatalok autójára, de azok már nem lettek videóra véve. A lövésekben senki sem sérült meg.

(Figyelem! Az alábbi felvételen erőszakos jelenet látható!)

Az eset vasárnap történt Észak-Karolina államban – jelentette a helyi sajtó. A rendőrség hétfőn délelőtt hozta nyilvánosságra a verekedésről készült felvételeket, hogy az emberek segítségét kérjék a fegyverrel hadonászó férfi és nő megtalálására. Pár órán belül már azonosították is a párt, akik hétfő délután fel is adták magukat. A negyvenéves Bradley Turner és a felesége, a harmincéves Christy Turner ellen több vádpont alapján indítottak eljárást.
A házaspár egyébként nem volt egyedül az autóban. A hátsó ülésen ült csecsemőkorú gyerekük is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik