Nagyvilág

Vérfüggő „vámpírnőt” találtak

Verivo-no(960x640).jpg (vérivó, vámpír, )
Verivo-no(960x640).jpg (vérivó, vámpír, )

Hetente 36 liter vért iszik meg egy 29 éves amerikai nő, aki mindennél jobban szereti az emberi vér ízét.

A csak Michelle néven azonosított nőt a TLC amerikai ismeretterjesztő csatornán futó, furcsa függőségeket bemutató sorozat záró epizódjában mutatták be. A kaliforniai tetováló művész tinédzserkorában kapott rá a vér ízére. Először saját vérét kóstolta meg, amikor depressziója miatt saját magát vagdosta, és látta a kicsorduló vért.

Azóta az öncsonkítást már elhagyta, de a vér iránti imádata csak erősödött. „Úgy vágyom rá, mint egy dohányos a cigarettára” – mondta el Michelle, aki saját bevallása szerint olvasás, pihenés vagy festés közben kortyolgatja kedvenc italát, mint más egy pohár jó bort. Ugyanakkor nem tartja magát vámpírnak, csak olyas valakinek, aki szereti a vért.

A nő hetente nagyjából 36 liter vért iszik meg, de annak nagy része disznóvér. Emberi vért csak hetente egyszer iszik, bár elmondása szerint az emberek vérét szereti a legjobban. Elmondása szerint csak a hozzá nagyon közel álló emberek vérét fogyasztja, olyanokét, akiket „kívülről és belülről is jól ismer”.

A TLC-n futó „My Strange Addiction” című sorozat korábban olyan embereket tett ismertté, akik dezodort esznek vagy akinek a macskaszőr számít a legjobb csemegének.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik