Nagyvilág

A nő, aki dezodort eszik

dezodor (dezodor, )
dezodor (dezodor, )

A furcsa függőségek legújabb áldozata.

A TLC nevű amerikai ismeretterjesztő csatornán van egy sorozat, amely mindennapi emberek nem mindennapi függőségeit mutatja be. Voltak itt már fura dolgok, hogy egyebet ne említsünk, a macskaszőrt nassoló nő esete például elég durva volt. És most itt a válaszcsapás, a nő, aki dezodort zabál.

Nicole 4 éves korában kóstolta meg először a stift dezodor ízét, de csak két éve függ tőle. Amikor reggel felkel, vagy ha ideges, vagy ha éppen úgy esik, akkor fogja magát és elrágcsál egy kisebb dezodor darabkát. Igaz, hogy kiszárad tőle a szája, de ez nem zavarja, sőt vizet sem iszik rá, nehogy elmenjen az íze. Ez a függőség jelenleg ott tart, hogy havi 15 darab dezodort eszik meg. Kis matek segítségével ez annyit tesz, hogy két éve kezdődött függősége alatt már 360 dezodort bepuszilt.

A 19 éves New York-i lány nem ám csak úgy válogatás nélkül habzsolja az izzadásgátlókat, megvan a kedvenc márkája is, amit leginkább fogyaszt. És ha ez még nem lenne elég sokkoló függőség, Nicole elárulja, hogy a spray alapú dezodorokat is előszeretettel habzsolja, ha úgy van. Ennek okát nagyon egyszerűen magyarázza: mert jó az ízük, azért- írja a Huffington Post.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik