Nagyvilág

Öngyilkos lett 11 késszúrással?

A kínai hatóságok szerint öngyilkosságot követett el az a korrupcióellenes tisztségviselő, aki 11 késszúrástól halt meg.

A tisztségviselő holttestére helyi idő szerint szombat este bukkantak Hupej tartománybeli irodájában, az asztala mellett. A székében ülő Hszie Je-hszin testén 11 késszúrást találtak. A helyi rendőrség meglepően gyorsan pontot tett az ügyre, és egy hétfő reggeli sajtótájékoztatón már be is jelentették, hogy szerintük a férfi öngyilkos lett – jelentette a Shanghai Daily.

A korrupcióellenes tisztségviselő rokonai azonban ezt nem fogadták el. Egyebek mellett azt nem értik, hogy miért ölte volna meg magát 11 késszúrással, egy jól irányzott vágás helyett. A férfi egyik rokona, aki jelen volt a boncoláson azt mondta, hogy négy vágás volt a nyakán, szintén négy szúrt seb a mellkasán és a hasán, kettő a bal csuklóján és egy jobbon. Ráadásul íróasztalán alig voltak vérnyomok, pedig a súlyos nyaki sérülése miatt vérben kellett volna úsznia mindennek.

A rendőrség szerint azért lett öngyilkos, mert nem kapott meg egy kinevezést. Családtagjai ezt az elméletet elvetették, közölve, hogy az csak egy apró probléma volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik