Nagyvilág

Megtiltották a dugóveszélyes mellmutogatást

Hajó lányok (hajó, lányok, fürdőruha, bikini, )
Hajó lányok (hajó, lányok, fürdőruha, bikini, )

Lengén öltözött, és gyakran „villantó” hölgyek okoztak rendszeres torlódást egy amerikai tónál, ezért korlátozásokat vezettek be ellenük.

Az észak-karolinai Norman-tavon áthaladó kétsávos autópályán már évek óta problémát okoztak a nézelődéshez lelassító autók és kamionok. A sofőröket nem a tó szépsége ragadta magával annyira, hogy kisebb dugókat okoztak. Inkább a töltésút közelében horgonyzó hajókon napozó fürdőruhás nők látványában akartak gyönyörködni. A hölgyek pedig még külön tettek is azért, hogy érdemes legyen a (férfi) sofőröknek lassítani, ugyanis sokan közülük melleik megvillantásával szórakoztatták az autósokat.

A helyi hatóságok azonban már megunták az állandó torlódásokat, és egy élelmes módszerrel vették elejét a “mellmutogatásos dugóknak”. Bójákat helyeztek a tavon, az úttól nagyjából háromszáz méternyire, és megtiltották a hajósoknak, hogy a bóják és az út közé menjenek és ott lehorgonyozzanak – írta a Lake Norman News.

A hatóságok nem csak a dugók okozta kényelmetlenségre hivatkozva fosztották meg a kamionsofőröket „Észak-Karolina legszebb látványától”. A tóra kandikáló sofőrök ugyanis balesetveszélyt is jelentettek, hiszen nem az útra és a forgalomra figyeltek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik