Nagyvilág

Töltött revolvert rejtett a vaginájába

Christie Dawn Harris (rab, )
Christie Dawn Harris (rab, )

Az amerikai nőnél a fogdában találták meg a kis fegyvert. Farpofái közt pedig drogot tartalmazó zacskókra bukkantak.

Az oklahomai nőt azután vitték be, hogy autója ellenőrzése közben egy drogkereső kutya kábítószert jelzett, és a jármű átvizsgálásakor a rendőrök metamfetamint, egy pisztolyt és egy töltényekkel teli tárat találtak – írta a Smoking Gun. A fogdába érkezve rabruhába kellett öltöznie, és közben egy rendőrnő felszólította, hogy vegye le bugyiját, hogy teljesen át lehessen kutatni.

A 28 éves nő ekkor azzal próbálta megakadályozni átkutatását, hogy azt hazudta, menstruál, és nem akar levetkőzni. Végül azonban kénytelen volt engedelmeskedni, és a rendőrnőnek azonnal feltűnt, hogy egy „fából és fémből készült tárgy” kandikált ki vaginájából. A nő intim testrészéből végül egy 22-es kaliberű revolver került elő, amelynek forgótárában három éles lövedéket, valamint egy üres töltényhüvelyt találtak. Farpofái közül pedig metamfetamint tartalmazó zacskók kerültek elő.

„Nagyon veszélyes helynek tűnik egy töltött fegyver elrejtésére” – jelentette ki a nyilvánvalót az esettel kapcsolatban egy helyi ügyész, hozzátéve: „Ha elsül, csak egy helyre mehet.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik