Nagyvilág

Kukába kakált a metrón

Szemetesbe-szaras(960x640).jpg (szemetes, metró, kína, kaki, )
Szemetesbe-szaras(960x640).jpg (szemetes, metró, kína, kaki, )
Újabb bizonyíték arra, hogy a kíniak nem szégyenlősek, ha nyilvános kakilásról van szó.

Az előző héten egy repülőgép széksorai közé kakiló kisgyerek kapcsán írtunk arról, hogy Kínában meglepően szabadon szarnak a nyílt utcán az emberek. Főleg ugyan kisgyerekekről van szó, akik szüleik biztatására és legnagyobb megelégedésére kakilnak a földre, de néha az idősebbek sem érzik úgy, hogy el kéne menni az első nyilvános vécéig.

Most Kanton város metróaluljárójában kaptak lencsevégre egy tinédzserkorúnak tűnő gyereket, ahogy letolt nadrággal ül  egy szemetesen, nagydolgát végezve a nagyváros metróhálózatában – jelentette a Beijing Cream. A fényképet a legnagyobb kínai közösségi oldalon, a Sino Weibón tették közzé.

A fénykép megjelenése és elterjedése után a kantoni metrót üzemeltető társaság a hivatalos Weibo-oldalán közzétett egy dokumentumot, amelyen felsorolják, hogy hol találhatóak a metróhálózat mosdói. Mindezt úgy, hogy egy szóval sem említették a kukába kakiló tinédzser esetét. Aki az előzményeket tekintve még illedelmesnek és higiénikusnak is mondható, hiszen nem az egyik metrókocsiban eresztette el magát, mint ez a gyerek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik