Nagyvilág

Sztriptíztáncost kapott anyjától 16. születésnapjára

Fiától joggal kaphatná meg a „legjobb anya a világon" feliratú bögrét, viszonozva a szülinapjára kapott sztriptíztáncost, de a rendőrség sajnos csak egy karpereccel tudta díjazni a szabad felfogású anyuka ajándékötletét.

A szülinapi meglepetésbuli még novemberben történt, de a rendőrségnek ennyi idejébe telt, hogy az üggyel kapcsolatban minden szemtanút és sértettet kihallgasson, és a lelkes buliszervező anyukát a gyermekek veszélyeztetése miatt vád alá helyezze – írja a Huffington Post.

A New York-i anyuka a legnagyobb titokban szervezte le fiának és barátainak (fiúknak, lányoknak vegyesen) a születésnapi meglepetéspartit. Mindenkit meghívott egy bowlingpályára, és amikor vendégsereg megérkezett, akkor csapott át a szolid ünneplés tizennyolc pluszos tivornyába. A kedves anyuka ugyanis elfelejtett szólni, hogy lesznek pucér nők meg öltánc rogyásig mindenkinek.

A fiatalkorú vendégek, de még a szülő kollégák sem voltak beavatva a sztriptízes haditervbe. A kihallgatások során kiderült, hogy a bulin egy 13 éves kisgyerek is részt vett, márpedig neki még szülői felügyelettel sem megengedett az öltánc, vagy egyáltalán az, hogy fedetlen kebleken legeltesse a szemét.

Egy előkerült fényképen látszik is, amint egy erősen tetovált nő, felül semmi öltözetben vonaglik egy tinilány előtt. A kis szülinapos akár az iskola legnagyobb janija is lehetett volna ezzel a sztorival, ha a kedves anyuka otthon, privátban szervezte volna le a bulit. Így lehet elrontani egy nagyon jónak induló 16. születésnapot, ha a sztriptíztáncosok mellé a begyöpösödött szülők gyerekeit is meghívod.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik