Nagyvilág

Lányok, akik a fejükön hordják a bugyit

Fotók is bizonyítják az új japán őrületet, sőt még fotóalbum is készült, amit jó pénzért bárki megvásárolhat.


(Forrás: Livedoor.jp)

A divatot egy japán szuperhős, bizonyos Hentai Kamen inspirálta, aki alsóneművel a fején üldözi a bűnt. Ezen felbuzdulva a japán iskolás lányok is fehérneműt húztak a fejükre és úgy végezték ügyes-bajos dolgaikat.

Hentai Kamen egy kicsit furcsa homoerotikus paródiája a Power Rangersnek, aki fejére alsóneműt húzva – csak azért, hogy elrejtse igazi személyazonosságát – szolgáltatja a kőkemény igazságot. Alábbiból film is fog készülni, melynek talán nem a magyar moziba járó ember lesz a célközönsége, de ez talán mindegy is. Ugyanakkor vita tárgyát képezi, hogy melyik volt előbb: Hentai Kamen vagy az, hogy az iskolás lányok bugyit húztak a fejükre? Japánban jelenleg ez a legújabb tyúk vagy a tojás szintű mélyfilozófiai probléma – írja a BuzzFeed.

Először egy blogon jelentek meg képek, amin lányok bugyival a fejükön láthatók. Most, hogy ez paródia vagy véresen komoly, azt mindenki döntse el maga. Annyi bizonyos, hogy bugyival az arcukon nem lehet túl egyszerű levegőt venni, enni, inni, beszélni vagy egyáltalán az utcára különösebb megaláztatás nélkül kimenni. A bugyiarcú lányokat itt lehet megtekinteni.

Nem ez az első furcsaság, amit japánnak köszönhetünk. Legutóbb egy neves pornószínésznő arra kérte rajongóit, hogy küldjenek neki spermát. Mindezt a jó cél érdekében, hogy a következő filmjéhez felhasználhassa. Kapott is száz darab férfigyönyörrel megtöltött flakont. Itt írtunk róla korábban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik